2009/06/29

Top 70 Marvel képregény

A Top 70 Marvel képregény között sok olyan is van, ami a borítós szavazás végeredményébe is bekerült, de van néhány olyan is aminek örülök hogy bekerült, és azokat most meg is osztanám veletek. Na meg a véleményem is elmondom róluk természetesen. ;)

Ha már a borítós szavazásnál nem, akkor itt megkapta kedvenc hálószövőnk az első helyet. Részemről nem meglepő, gondolom a tiétekről sem. Innen indult minden Pókembert illetően, úgyhogy meg is érdemli az első helyet.

5. Avengers #4
Amerika Kapitány visszatérése. Én is olvastam, és ajánlom mindenkinek aki esetleg még nem olvasta.

13. New Avengers #1
Azért az elég érdekes, hogy az Új Bosszúangyalok első száma jobb helyezést ért el, mint a klasszikus Bosszúangyalok első száma. Néha nem értem az embereket... Na mindegy. De ettől függetlenül jó kis történet, és a Kingpin kiadó jóvoltából magyarul is megjelent!

15. Amazing Spider-Man Annual #21

A régi Csodálatos Pókember sorozat 62. számában olvasható magyarul ez a történet, melyben Peter és MJ házasodnak össze. Szinte már ez is klasszikusnak mondható, több ilyen Pókember életében már nem nagyon történt...

18. Avengers #1
Végre itt van a Bosszú Angyalai első száma is, 5 helyezéssel lemaradva az ÚBA #1-től. Vasember kinézete igencsak vicces, így, mai szemmel nézve, de akkoriban (gondolom) szinte senki nem nevetett ezen. :)

27. Ultimate Spider-Man #1
A kedvenc Pók-sorozatom első száma, igencsak jó helyezéssel. Itt kezdődött el az Újvilág, és e sorozat sikere miatt indították el az Ultimate F4-et, az Ultimate X-Men-t, és az Ultimates-t is, valamint egyéb minisorozatokat.

30. Ultimates #1
Bemutatja a háborúban Amerika Kapitányt és Bucky-t, majd a végén a jelenben Tony Stark is feltűnik. Magyarul is megjelent, a Fumax kiadó adta ki az első TPB-t.

54. House of M #7
59. House of M #8
A HoM minisorozat (mely szerintem az egyik legjobb) utolsó két része, ez a mini magyarul a Kingpin kiadó jóvoltából jelent meg két kötetben, aki eddig lemaradt volna róla, az sűrgősen pótolja be. Nagyon jó.

56. Avengers #500

Ez a történet váltotta ki az Új Bosszúangyalok sorozatot. A Káosz! első része, ezt a történetet szintén a Kingpin kiadó adta ki.

61. Captain America #1
Szerintem a legjobb Amerika Kapitány sorozat ez, csavaros történettel, és király rajzokkal.

A top 70 Marvel képregény IDE kattintva tekinthető meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése